Linda de Mol gesloopt na klaagzang: ‘Kansloze meid, hou je mond!’

Linda de Mol krijgt op de drempel van het nieuwe jaar een snoeiharde dreun te verwerken. Haar zoveelste klaagcolumn wekt namelijk flink wat irritatie bij Yvonne Coldeweijer. “Hou je mond!”

Linda de Mol © RTL

Het stoort Yvonne Coldeweijer mateloos dat Linda de Mol maar blíjft klagen over de situatie waarin ze is beland. De gevallen tv-koningin is echt boos op alles en iedereen; vorige week spuwde ze nog haar gal over RTL Boulevard. Volgens Luuk Ikink is Linda een mopperkont geworden en Yvonne geeft haar nu verbaal een flink pak slaag.

Vergane glorie

Yvonne is echt kláár met Linda. “Lin met haar zure columns. O, o, wat heeft ze toch een k*tjaar! Ze is gewoon nog steeds met die vent. Hou gewoon je mond dicht! Sorry, Linda is echt… Linda, turn the page! Turn the page! Wat zit zij met haar zes columns achter elkaar? Get a life. Niet alles is zo… Wat maakt zij dit zó erg!”, roept ze in De Juice Show.

Co-host Mark Koster: “Ik vind het wel leuk dat ze haar zieltje zo lekker in die columns stopt.”

Yvonne: “Nee, het is kansloos! Het is kansloos! Je bent een ster, wat doe je? Je bent nu echt vergane glorie. Ze zit alleen maar te zeuren die meid.”

‘Move on!’

Het is echt triest dat iemand als Linda zich zo beklaagt over een redacteur van RTL Boulevard die iets probeert na te bellen, vindt Yvonne. “Dat doe je niet. En waar gáát het over? Haar vriend, of ex zegt zij, heeft zich misdragen. Oké, balen als het even k*t is geweest, maar move on! Je bent niet alleen dat!”

Yvonne denkt dat Linda het gewoon niet kan verkroppen dat de mensen niet meer voor haar knielen. “Die vrouw is zó geschrokken dat zij uit haar ivoren toren is gesleurd. Gewoon gevallen uit het raam. Heel lelijk achterover gevallen. Zij heeft gewoon het gevoel gehad: ik ben royal.”

Koningin Elizabeth

Linda trekt in haar nieuwste column ook een vergelijking met koningin Elizabeth, namelijk als het over de omgang me de pers gaat. Dat is bewust, aldus Yvonne. “O, ja. O, jaaa!”

Ze moet in het nieuwe jaar écht stoppen met die klaagcolumns, vindt Yvonne. “Ze is gewoon zó geschrokken dat ze van haar voetstuk is gevallen en dat mensen ook een keer kritisch waren op Lin dat ze het nu nog stééds erover heeft! Move on!”

‘Ze zijn samen’

Lange tijd werd Linda gezien als een voorbeeld voor veel vrouwen, maar dat is er volgens Yvonne wel van af. “Dit zegt heel veel over iemand. Ik vind haar dus geen sterke vrouw.”

En is ze nou wél of níet weer samen met Jeroen Rietbergen? “Ik heb wéér een mail gekregen. Ze zijn echt samen. Lin en VJ zijn gewoon samen. Ik heb dat al eerder gebracht en kreeg nu weer een mail erover. Het is gewoon echt zo.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Steekt het Linda de Mol dat de mensen niet meer voor haar knielen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen