Roelvinkjes-manager wil Joost Klein in Op1: ‘En niet gaan jokken!’

Frank Wisse, de manager van de Roelvinkjes en de ex van Caroline Tensen, vindt dat Joost Klein gewoon braaf moet opdraven in een talkshow. “En geen sprookjes verzinnen!”

Joost Klein en Frank Wisse © NPO, SBS

Het is volgens de ervaren artiestenmanager Frank Wisse het best als de gediskwalificeerde Songfestival-ster Joost Klein zich laat zien in een talkshow op televisie. Hij zal zéker een interview moeten geven. Dat zwijgen roept alleen maar speculatie op, dus iedereen gaat dan van: is dat gebeurd of is dat gebeurd?”, zegt hij in Shownieuws.

‘Gewoon in talkshow!’

Joost moet gewoon duidelijkheid geven over de situatie, adviseert Frank. “Zeg nou gewoon wat er aan de hand is, man! Doe niet zo raar! Hij heeft toch niemand vermoord? Misschien dat hij naar Op1 of naar Renze gaat, dat is aan hem. En geen sprookjes verzinnen, want als je gaat jokken komt het altijd uit, hè? Zeggen hoe het zit en door.”

Het is heel logisch voor een BN’er in opspraak dat je je verhaal doet in de media, aldus Frank. “Weet je, dat is ook onderdeel van het artiest zijn. Als artiest moet je ook interviews geven.”

Negatief effect

Frank denkt niet dat de Songfestival-rel een negatief effect heeft op de carrière van Joost. “Dat het een negatief effect op zijn carrière zal hebben, dat gevoel heb ik niet. Als hij binnenkort met een nieuwe plaat komt, dan weten ze in elk geval ook in het buitenland wie Joost is, hè? Die jongen is echt wereldnieuws geworden.”

En als Joost die vrouw een mep zou hebben gegeven? “Als hij echt fysiek geweld heeft gebruikt ten opzichte van een cameravrouw, dan loop je wel een paar scheurtjes op, ja, dat is niet goed. Maar het zal zijn bekendheid niet verminderen. Maar de positiviteit over hem zal wel een beetje inboeten, denk ik.”

Gek op Frank

Privé-baas Evert Santegoeds vindt dat Frank de juiste instelling heeft. “Daarom ga ik zo goed met Frank Wisse altijd, want die zegt gewoon tegen zijn mensen: ga nou maar zitten met die lul, dan komt het wel goed. Hij heeft gewoon heel veel ervaring opgedaan met Dries Roelvink, waar hij de manager van was.”

“Daar kreeg hij op een gegeven moment zijn twee zonen bij en daar heeft hij zijn handen wel aan vol gehad. Maar Dave is wel het beste voorbeeld van: je komt negatief in het nieuws en je houdt er een carrière aan over.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat een talkshowoptreden goed is voor het imago van Joost Klein?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen