‘Viswijf’ Tina Nijkamp reageert op scheldende SBS 6-ster Gordon

Tina Nijkamp reageert op de nieuwste scheldpartij van Gordon, die na de zomer een soap krijgt op SBS 6. Hij noemt haar een ‘viswijf’. “Gezellige en aardige teksten weer”, aldus de tv-autoriteit.

Tina Nijkamp en Gordon © RTL

Gordon heeft van oudsher een moeizame relatie met de media: zijn grootste vijanden zijn Angela de Jong en Evert Santegoeds, maar recentelijk haalde hij ook hard uit naar Albert Verlinde, Wilfred Genee en Aran Bade. Eigenlijk is er geen enkele BN’er die meer ruzie maakt dan Gordon en nu is ook kijkcijferautoriteit Tina Nijkamp weer aan de beurt.

Geen personeel

De laatste tijd heeft Gordon al meermaals uitgehaald naar Tina. Dat zal mede te maken hebben met de onthulling dat haar enige ervaring met grensoverschrijdend gedrag in de media met Gordon te maken had. Hij zou vreselijk tegen haar hebben geschreeuwd ten tijde van haar eerste baantje in de televisiewereld. Zelf kan hij dat niet herinneren.

Hoe dan ook: Tina meldde afgelopen week dat er wat productionele problemen zijn achter de schermen van de Gordon-soap, omdat producent John van den Heuvel moeite zou hebben met het vinden van voldoende camerapersoneel. John liet toen weten ‘dat ze inderdaad nog wel wat mensen kunnen gebruiken, maar niet alleen voor de Gordon-soap’.

Gordon woest

Waar John gewoon professioneel en inhoudelijk heeft gereageerd op de uitspraken van Tina, komt Gordon nu woest uit de hoek. Hij briest tegen Shownieuws: “John van den Heuvel heeft haar al een flinke uitbrander gegeven, en het klopt helemaal niet.”

Hij vervolgt: “Ik begrijp ook niet waarom jullie dit viswijf serieus nemen, terwijl ik al op camera heb bevestigd dat de realityserie er komt. Het contract is al lang getekend! De soap zal dit najaar te zien zijn op SBS.”

Gezellig en aardig

Wat vindt Tina ervan dat een gezicht van SBS 6 haar op deze manier uitscheldt? Zij zegt op haar analysekanaal: “Gezellige en aardige teksten weer van Gordon, maar gelukkig goed nieuws voor Gordon zelf. De soap gaat definitief door, het contract is getekend.”

Het is duidelijk: Tina houdt het hoofd koel. “Hier laat ik het bij. Gordon heeft duidelijk niet naar de podcast geluisterd. Veel succes voor het team dat aan de soap werkt/moet gaan werken.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen